BEMAFOR - Belső Ellenőrök Magyarországi Fóruma

A BEMAFOR a Magyarországon államháztartási belső ellenőrzési tevékenységet végzők ingyenes fóruma.

A BEMAFOR egy ingyenes fórum, aminek célja az, hogy a Magyarországon államháztartási belső ellenőrzési tevékenységet végzők első kézből értesüljenek a jogszabály-módosításokról, véleményezhessék az egyes módszertani segédleteket.

A megcélzott tagok köre Magyarországon államháztartási területen belső ellenőrzési tevékenységet végzők: központi költségvetés belső ellenőrei; önkormányzatok, társulások belső ellenőrei; külső szolgáltatók. Kizárólag a PM által nyilvántartásba vett belső ellenőrök jelentkezését várjuk!

A BEMAFOR formái

1.) Hírlevél

A regisztrált tagok – a belső ellenőrzés és belső kontroll területén – hírlevél formájában értesülnek az államháztartásért felelős miniszter által közzétett jogszabályokról, irányelvekről, módszertanokról, legjobb gyakorlatokról, példákról. Ha a PM széles körben kíván véleményeztetni egy dokumentumot, a tagok erről is értesülnek.

2.) Személyes találkozók, workshopok

20-30 fő részvételével (jelentkezési sorrendben), egy-egy aktuálisan felvetett téma megvitatása.

Jelentkezés és leiratkozás

Név, e-mail cím és belső ellenőri regisztrációs szám megadását követően regisztráljuk BEMAFOR tagként a jelentkezőket. A kapcsolódó anyagok közül letölthető dokumentum szerinti jelentkezési lapot kitöltve a CJhjm4JzNYYmVtYWZvckBwbS5nb3YuaHU= e-mail címre kérjük visszaküldeni. BEMAFOR tagnak jelentkezni az ezen a linken elérhető űrlap segítségével is lehet. A kilépés szintén e-mailen vagy űrlap segítségével történik. A kilépési szándékát jelző belső ellenőrt azonnal töröljük a levelezőlistáról is.

Kérjük a tagokat, ha a regisztrált elektronikus elérhetőségük megváltozik, azt mihamarabb jelezzék a eZBzBlmwLgiaDTXjDa4zziwYmVtYWZvckBwbS5nb3YuaHU= e-mail címre. A PM, mint adatkezelő az adatbázist kizárólag a fenti célokra használja.

Belső Ellenőrök Magyarországi Fóruma (BEMAFOR)
adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 00018-0006

Menü

Főoldal

Államháztartási Szabályozás

Államháztartási Számvitel

Államháztartási Kontrollok

Navigáció